WIE ZIJN WIJ

THE CLINIC is sinds begin 2012 een begrip in Amsterdam met cosmetische pigmentaties zoals MHP - micro haar pigmentatie, ook wel SMP - scalp micro pigmentation genaamd, alsmede de correctie van verkeerd geplaatste/foute MHP. Van origine waren we al specialist in andere cosmetische pigmentaties zoals wenkbrauwen en eyeliners. Nieuwe klanten nemen we nog steeds aan. Toch heeft de groeiende vraag naar onze specialistische MHP behandeling ons doen besluiten het accent hierop te leggen. Een zeer grote groep tevreden klanten van zowel mannen als vrouwen, profvoetballers, atleten en celebrities mogen wij tot onze clientele rekenen. In THE CLINIC kunnen wij ook verkeerd geplaatste MHP en PMU oplichten en daarna corrigeren. Met jaren ervaring in allerlei gezichtsvormen, kleurenkennis, intensieve trainingen, de allernieuwste technieken in combinatie met een zeer vaste hand en de modernste specialistische apparatuur en veilige pigmenten (die o.a. ook in 42 ziekenhuizen gebruikt wordt), bent u in goede handen.

Maak hieronder kennis met ons team, en hopelijk tot ziens in THE CLINIC MediSpa!

MART REKER

Mart Reker: Eigenaar, MHP en Permanent Make-up Specialist, Trainer, gast spreker, International gewerkt als Hair & Makeup Artist, Trainer / Educator in de beauty branche Mart is een gevestigde naam in de make-up en fashion wereld.

Als een van Nederlands eerste pioniers in MHP heeft hij de techniek volledig verfijnd met inmiddels honderden gedane procedures tot in perfectie.

In het verleden deed hij de verzorging van make-up van vele celebrities waaronder Douzten Kroes, Victoria Koblenko en Loretta Schrijver , maakte hij als make-up artiest  deel uit van campagnes van fashionmerken als Esprit, Tommy Hilfiger en G-Star Raw, en Commercials van NIVEA, OTAZU, Studio-Line. In zijn werk voor diverse grote make-up merken , creëert hij de trendmake-ups van de seizoenen. Hij werkt mee aan metamorfose TV-programma’s, zoals: “Shopping Queens”, “Stricktly Come Dancin”, “Hotter then my daughter” en “Miljoenenjacht”. Diverse BN-ers weten hem te vinden voor MHP behandelingen en andere cosmetische pigmentaties.