NOOIT MEER KAAL

THE CLINIC in Amsterdam is een van de eerste en weinige gespecialiseerde vestigingen in Nederland waar MHP – Micro Haar Pigmentatie / Micro Hair Pigmentation wordt uitgevoerd. Het wordt ook wel SMP, MSP - Micro Scalp Pigmentatie, SMP, 3D-expert MHP, Scalp Perfection, Stoppeltattoo of Haartattoo genoemd. Het is allemaal hetzelfde. D.m.v. een naaldmodule pigmenteer je kleine stoppeltjes. De techniek word al met veel succes toegepast bij enkele praktijken in Groot-Brittanië en de USA, en MHP bied een van de beste alternatieven voor haartransplantaties. Geen enkele oplossing is goed voor iedereen. De ene persoon legt zich neer bij hun haarverlies of dunner wordend haar, terwijl de andere persoon er alles aan wil doen het te verhullen. Wellicht dat mico haar pigmentatie (het tatoeëren van haarstoppels) voor u de perfecte oplossing bied. Dit is dé nieuwe innovatieve behandeling tegen kaalheid, zowel bij mannen als bij vrouwen, voor jong en oud. Het is een synergie van tatoeagetechnieken in combinatie met speciale ontwikkelde pigmenten. Iedereen gelooft dat je je haar terug hebt en dat geloof je zelf ook. Voor onze klanten is de beslissing hun haarverlies angsten achter zich te laten voorgoed een levensverandering. Het belangrijkste is nog wel dat het zelfvertrouwen zo enorm gestimuleerd wordt, alleen maar doordat het lijkt alsof je weer een normale haarlijn en/of volle 'geschoren' look hebt. Onze klanten geven keer op keer aan dat het de beste beslissing is die ze in jaren hebben gemaakt. Daar kan geen haartransplantatie tegenop. Prachtig om mensen weer met schouders naar achteren, borst vooruit en een smile op hun gezicht te zien vertrekken. Weg onzekerheid en een nieuwe ik.

LET OP!!!  Lees onderstaande informatie goed door aangezien er veel salons of tattoo artiesten zijn, die deze techniek zo maar even denken na te doen met verkeerde pigmenten en verkeerde technieken. Daardoor brengen ze meer schade aan dan wat u voor ogen had. Wij krijgen net zoveel aanvragen om het prutswerk van een ander ongedaan te maken dan dat we aanvragen krijgen voor behandeling. Goedkoop is duurkoop. Lees onderaan deze pagina meer daarover.

THE CLINIC onderscheid zich sinds 2012 van andere pigmentisten en salons aangezien wij exclusief werken met de speciale pigmenten waar de grote haarpigmentatie praktijken wereldwijd al gebruik van maken. Daarnaast maken we gebruik van de meest stabiele specialistische machines die ook worden geleverd aan de grote Micro Haar Pigmentatieklinieken in Groot Brittanië, de USA en de rest van de wereld waar deze techniek wordt toegepast. 
Micro Haar Pigmentatie (MHP) is een zeer specialistisch maatwerk, waarbij het van groot belang is dat de specialist(e) de huid kan “lezen”. Alles hangt af van wat voor type huid je hebt, hoe doorbloed het is, en hoe je eigen afweer en herstelmechanisme werkt. Wij schatten door onze ervaring inmiddels zeer goed een huid in en weten wat onze pigmenten met de huid kunnen doen. Toch blijft iedere huid anders en kunnen ook wij nog steeds verrast worden. Mocht je nog twijfels hebben, kun je uiteraard ook eerst een testgebied doen om te zien hoe de huid reageert, herstelt en wat het uiteindelijke resultaat is van een paar kleine puntjes in het testgebied. Daar stemmen wij de behandeling op af. Testgebied is alleen voor de twijfelaars. Gaandeweg het proces kan het nog steeds voorkomen dat we onze behandelmethode moeten aanpassen. We gaan liever voorzichtig te werk. Het kan zijn dat de behandeling niet voor jouw huid geschikt is en daar zijn wij heel eerlijk over. We geven dan een negatief advies. We willen graag de communicatie helder houden en eerlijke verwachtingspatronen creeren. Bij de prijs van het testgebied zit eventueel het verwijderen van het testgebied met de laser inbegrepen. 

DE BEHANDELING

THE CLINIC MHP – Micro Haar Pigmentatie is een techniek waarbij een fijne haarlook wordt gecreëerd door middel van pigment. MHP kan worden toegepast bij gedeeltelijke- en volledige kaalheid. Het lijkt dan net of de persoon hele korte stekeltjes stoppels heeft. Vaak moeten mensen er eerst aan voelen voordat ze door hebben dat het geen echt haar is maar een pigmentatie. Scalppigmentatie wordt ook toegepast bij mannen en vrouwen met dunner wordend haar. Vaak ziet u de hoofdhuid door het haar heen. Door nu een fijne mist van pigment in de huid te brengen krijgt het haar een veel vollere look. Deze techniek wordt steeds meer door vrouwen aangevraagd.

MHP is een niet-invasieve behandeling, niet pijnlijk of gevoelig met gebruik van Emla créme en met onmiddellijk resultaat: een echt knisperend mooie natuurlijke of strakke haarlijn. De behandeling wordt in 2 tot 4 sessies uitgevoerd en een enkeling heeft nog een touch up daarna nodig. Geleidelijk zie je de haarlijn veranderen en je look voller en voller worden. Stapje voor stapje krijg je je oude uiterlijk terug en wie niet weet dat je voorheen kaal was zal het ook nooit weten.

Scalp Pigmentatie is geschikt voor verschillende vormen van kaalheid. Het is niet alleen dé oplossing voor volledige kaalheid, ook dunner wordend haar, het verhullen van haartransplantatie littekens of plaatselijk haarverlies en Alopecia zijn allen perfect te behandelen.

SCALP PIGMENTEN

Onze Scalppigmenten zijn anders dan gewone pigmenten:

MRI-scan proef: Veel tinten zijn vervaardigd op basis van ijzeroxides. Deze ijzeroxides kunnen een probleem opleveren als de persoon een MRI-scan moet ondergaan. Scalppigmentaties worden vaak op een groot oppervlak ingebracht. Dit vergroot de kans op problemen bij een MRI-scan. onze Scalppigmenten zijn organische pigmenten en radiancy free en kunnen zonder problemen worden gescand.

Altijd blijvend: Permanent Make-up pigmenten voor de wenkbrauwen worden langzaam lichter. Dat is in het gezicht een voordeel, omdat met het ouder worden de vormen veranderen. Voor een scalppigmentatie is dit ongewenst. Scalppigmenten worden niet in de huid afgebroken. Eenmaal ingebracht blijft het pigment perfect in de huid aanwezig. Afhankelijk van uw huidtype en uw levensstijl kan het zijn dat dat het lichtelijk vervaagt. Dit zal eerder het geval zijn bij een surfleraar die iedere dag van zijn leven met zijn blote hoofd in de zon loopt dan bij een mijnwerker die altijd een helm, hoed of pet draagt. Gebruik dus altijd een goede spf factor of een petje als je overdag buiten loopt. De pigmenten zijn een verdunning van een sterk pigment. Aangezien het niet diep in de huid aangebracht wordt (kan namelijk uitlopen in dikkere punten), vervaagt het geleidelijk beetje bij beetje. Gemiddeld komt men met een jaar terug voor een touch-up sessie. Dat is gewoon een uurtje of wellicht 2 uurtjes bijwerken tegen een uurtarief. Je kan de intensiteit dus zelf bepalen.

Verwijderbaar: Met het ouder worden wordt nagenoeg iedereen grijzer. Als er een donker pigment is ingebracht in de dagen dat u nog donker haar had, kan dit op den duur door vergrijzing van uw eigen haar storende kleurafwijkingen opleveren. Wat nu mooi en goed is, wordt dan lelijk. Onze Scalppigmenten zijn eenvoudig met de laser te verwijderen. Vaak is volledig verwijderen niet aan de orde. Alleen de kleur afzwakken is vaak afdoende. Dit is in één behandeling bereikt. Wilt u volledig van uw MHP pigmentatie af, is dat in een aantal laser behandelingen voor elkaar. Wij hebben zeer fijne ervaringen met Laser-A kliniek in Amsterdam.

KOSTEN VAN EEN MHP BEHANDELING

MHP is maatwerk en daarom zijn de kosten voor iedereen verschillend. Verschillende factoren bepalen uiteindelijk de prijs. In een gratis consult kunnen we je de beste inschatting geven. Dit kan bij ons in de praktijk of online via skype of facetime. We zijn echt geinteresseerd in jouw verhaal, wat je wensen zijn en helpen je met een eerlijk advies. Dat is toch wel het mooiste wat we je mee kunnen geven.
Tijdens het consult kunnen we vele videos en fotos op onze camera's laten zien, zodat je ook echt ziet dat het van ons komt en niet ergens van het internet gestolen is. We laten je voor-, na- en tijdens-voorbeelden zien.
De Prijs van MHP is afhankelijk van een aantal factoren.
- De mate van de kaalheid (Norwood Schaal 1 t/m 7)
- bestaande dekking van het haar, dun of volledig kaal?
- Hoge of lage haargrens zijkanten en achterkant?
- Het aantal zones?
- Groot breed hoofd of klein smal hoofd?
- Moet er veel aan de voorzijde ter hoogte van de slapen gepigmenteerd worden?
- Moeten we FUT of FUE littekens camoufleren?
- Heb je huidproblemen (schilferigheid, eczeem) waar we je dmv voedingsadvies van af kunnen helpen?
- Heb je Alopecia?

Kortom, best wel wat factoren die ervoor kunnen zorgen dat de prijs van persoon tot persoon kan varieren. De prijzen gaan van een litteken van 150,- tot aan een flinke investering,- in het geval van Alopecia totalis.
De gemiddelde behandelprijs van een volledig hoofd ligt tussen de 1600,- en 2200,-.
Mensen met bestaand en langer of getransplanteerd haar die meer verdichting wensen, starten met een gereduceerd startbedrag en kunnen dan per uur bijboeken. Daardoor hebben ze volledige vrijheid in hun behandelplan.
Voor een snelle schatting van een behandelprijs, mail naar info@theclinic.nl. Omschrijf je wensen zo goed mogelijk en stuur duidelijke fotos mee.

Aan de hand van de tabel hieronder kun je zelf een inschatting maken over wat de gebieden zijn die meegenomen moeten worden.

TOUCH UP

Toekomstige touch up behandelingen kosten slechts 250,- per uur of deel ervan ongeacht hoeveelheid zones. Je kan zelf bepalen waar je de aandacht op wilt richten. De hoeveelheid zones hoeft dus niet te bepalen wat je touchup prijs is. Daardoor ben je eigenlijk voordeliger uit dan bij andere praktijken. De meeste van onze klanten hebben hun touch up behandelingen gratis. Hoe?... Dat lees je hieronder.

KORTING

We krijgen die vraag wel eens. Hier doen we niet aan, tenzij je herkenbaar meewerkt aan beeldmateriaal met een interview en/of fotoshoot. We bieden namelijk een topbehandeling aan voor een al zeer competatieve prijs. Toch bied The Clinic meer... Mond tot mond reclame wordt beloond, zo hebben wij al 5 jaar zonder te adverteren een gevulde agenda. Als een klant blij is wordt het automatisch doorverteld. Wij vinden dat een beloning waard. Je behandeling kan dan zo goedkoop worden als dat je zelf wilt. We zijn zeer blij met onze ambassadeurs. Ook je Touch-up sessies in de toekomst hoeven zo dan niets meer te kosten. 

BETALINGS REGELING

The Clinic bied, in samenwerking met een gerenommeerd kredietverstrekker voor cosmetische behandelingen, een financieringsmodel aan waarbij gespreide betaling mogelijk is. Hierover kunnen wij u informeren tijdens een consult. U kunt hiervoor zelf contact opnemen met de kredietverstrekker, wij krijgen geen inhoudelijke zaken te horen. Dat is vertrouwelijk tussen u en de verstrekker. Deze verstrekt u na goedkeuring het bedrag waarmee u in een keer de behandelkosten kunt voldoen. Gespreide betaling handeld u dan verder af met de kredietverstrekker.

GOEDKOOP IS DUURKOOP

Helaas maar waar, doordat er zoveel verschillende opleidingen de grond uit schieten die een graantje mee willen pikken, zien we ook veel prutswerk voorbij komen, voornamelijk door gebrek aan ervaring en de verkeerde pigmenten, te diep zetten enz. Doordat we zelf pioniers waren 6 jaar geleden en weten wat er allemaal fout kan gaan met verkeerde pigmenten, techniek enz, zijn wij eigenlijk samen met nog een andere grote speler, de enige 2 echte praktijken voor een natuurlijk resultaat. Tuurlijk kun je het wellicht ergens goedkoper of zelfs voor de helft van de prijs krijgen. Dit zijn vaak beginners. De vraag is eerder, durf je je hoofd daar wel aan toe te vertrouwen?

MHP VOOR VROUWEN

MHP Micro Haar Pigmentatie bij THE CLINIC in Amsterdam is ook zeer geschikt voor dames om kale gebieden of dunner wordend haar te maskeren. Haartransplantaties zijn een dure uitgave terwijl een fijne laag MHP aanbrengen wellicht voordeliger uit kan pakken. Hiermee bereik je direct meer verdichting op de hoofdhuid bij de kruin, scheiding en/of haarlijn waardoor die minder zichtbaar is. Ook veel dames met afro-haar missen vaak bij de slapen de nodige hoeveelheid haar. Dat komt voornamelijk door het haar te vaak te “relaxen” en/of in combinatie met het haar te strak naar achteren kammen. Ook hier bieden wij oplossingen voor en kunnen heel goed je haarstructuur nabootsen zodat het mooi met je eigen haar samenvalt. Vaak heeft haarverlies en/of dunner worden van het haar ook andere oorzaken. Wij ondersteunen ondertussen heel veel mensen met voedingsadvies waarbij prachtige resultaten behaald zijn. Neem contact op met ons en onder het genot van een thee babbelen we waar we in kunnen helpen.
Voor een snelle schatting van een behandelprijs, mail naar info@theclinic.nl. Omschrijf je wensen zo goed mogelijk en stuur duidelijke fotos mee.