WIE ZIJN WIJ


THE CLINIC is sinds begin 2012 een begrip in Amsterdam met cosmetische pigmentaties zoals MHP - micro haar pigmentatie, en de correctie van verkeerd geplaatste/foute MHP. Van origine waren we al specialist in andere cosmetische pigmentaties zoals wenkbrauwen en eyeliners. Toch heeft de groeiende vraag naar onze specialistische MHP behandeling, met inmiddels een zeer grote groep tevreden klanten en celebrities, ons doen besluiten ons volledig hierop te gaan richten. In THE CLINIC kunnen wij ook verkeerd geplaatste MHP en PMU oplichten en daarna corrigeren. Met jaren ervaring in allerlei gezichtsvormen, kleurenkennis, intensieve trainingen, de allernieuwste technieken in combinatie met een zeer vaste hand en de modernste specialistische apparatuur en veilige pigmenten (die o.a. ook in 42 ziekenhuizen gebruikt wordt), bent u in goede handen.

Ook zijn wij gespecialiseerd op het gebied van non-cosmetische huidverstrakking zoals met de revolutionaire VENUS SWAN machine. Maak hieronder kennis met ons team, en hopelijk tot ziens in THE CLINIC MediSpa!


Mart Reker

Mart Reker: Eigenaar, MHP en Permanent Make-up Specialist, Trainer, gast spreker, International gewerkt als Hair & Makeup Artist, Trainer / Educator in de beauty branche Mart is een gevestigde naam in de make-up en fashion wereld.

Behalve de verzorging van make-up van vele celebrities waaronder Douzten Kroes, Victoria Koblenko en Loretta Schrijver , maakt hij als make-up artiest  deel uit van campagnes van fashionmerken als Esprit, Tommy Hilfiger en G-Star Raw, en Commercials van NIVEA, OTAZU, Studio-Line. In zijn werk voor diverse grote make-up merken , creëert hij de trendmake-ups van de seizoenen. Hij werkt mee aan metamorfose TV-programma’s, zoals: “Shopping Queens”, “Stricktly Come Dancin”, “Hotter then my daughter” en “Miljoenenjacht”. Diverse BN-ers weten hem te vinden voor MHP behandelingen en andere cosmetische pigmenten. Wil je meer zien over zijn werk als haar en make-up artist? Kijk dan eens op www.martreker.com voor een impressie van zijn werk.Natasja Fritsche

Ook wel eens het idee dat uw huid wel wat strakker mag, maar houd u niet van naalden of een uitgebreide complexe behandeling? Dan kan Natasja u helpen.

Natasja is onze Venus Swan specialiste. Dit revolutionaire apparaat maakt gebruik van radio frequente golven en magnetische pulsen. Deze cohesie zorgt ervoor dat collageen en elastine aanmaak bevorderd wordt, wat dus een natuurlijk liftend effect geeft.

Maak voor een fijne kennismakingsbehandeling een afspraak via onze reserveringsapp bij Natasja, en zij zal u alles vertellen over de mogelijkheden!

VENUS SWAN PAGINA 


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* indicates required
 
 
Een pijnloze manier om vet te verbranden? Probeer nu direct de Venus Swan! "Revolutionair Venus Swan Pagina

Kijk snel in onze webshop voor de fijnste huidverzorgingsproducten op de markt! Naar de Webshop!