Ons hair-rescue programma laat haren werkelijk teruggroeien!

Veel vrouwen en mannen verliezen met het verstrijken van de jaren een deel van de wenkbrauwharen. Permanente make-up is dan de ideale oplossing. Het zou helemaal perfect zijn als ook nog een deel van de verloren haartjes terug zou komen. Die techniek is er nu.

Bijna 3 jaar is Alec Kurucz van Ecuri Cosmetics aan de slag geweest om het eigen haar in de wenkbrauw terug te laten groeien. De techniek is nu geperfectioneerd. Bij veel personen kan een groot deel van het haar weer terugkomen. THE CLINIC maakt als een van de eerste in Nederland gebruik van diverse technieken in combinatie met een uitgebalanceerde cocktail van vitamines en Herbal extracten ontwikkeld door Ecuri. In de meeste gevallen komt een deel van het haar overduidelijk terug. Deze specialistische preparaten worden met het permanente make-up apparaat ingebracht. Eventueel samen met pigmentatie maken zij elke wenkbrauw perfect.


Hoe Werkt het?

 Deze nieuwe methode is een synergie van een perfect uitgebalanceerde specialistische kruidenelixer, een serum & eventueel permanente make-up. Bij deze techniek wordt het elixer met een speciale naald door middel van het permanent make-up apparaat in de huid in gebracht. Dit elixer activeert uw eigen haargroei, maken het voller, donkerder en dikker. Het serum wat u daarna thuis gaat gebruiken versterkt dit nog meer. Wilt u nog meer resultaat? Met permanent make-up techniek worden er dan hele kleine dunne haartjes tussen de wenkbrauwen aangebracht. Samen geven ze het uiterlijk van echt haar.

Stamcellen vs PMU

Deze nieuwe stamceltechniek zal permanente make-up nooit helemaal vervangen. De wenkbrauwpigmentatie zal wel meer levensecht lijken doordat er echt eigen haar terug begint te groeien. Veel vrouwen en sommige mannen verliezen met het verstrijken van de jaren veel wenkbrauwhaar. Vooral de start van de wenkbrauw wordt vaak ontsierd door haaruitval. Al jaren wordt permanente make-up toegepast om dit verlies te compenseren. Onze pigmentatie zal echter veel mooier zijn als er op de lege plekken ook haar begint terug te groeien.

De stamceltechniek kan zowel voor hoofdhuid als wenkbrauwen worden toegepast. Al moeten we eerlijk zijn dat de resultaten voor op de hoofdhuid tegenvallen. Kaalheid op het hoofd heeft meer te maken met de hormoonhuishouding waar wij geen invloed op hebben.

Wilt u toch de illusie wekken dat u meer haar op uw hoofd heeft, kunnen wij u de scalp-pigmentatie aanbevelen. Hierbij wordt een mist van kleine stoppeltjes gepigmenteerd tussen uw eigen haar waardoor de illusie gecreëerd wordt meer haar te hebben. Meer informatie kunt u vinden onder het kopje SCALP PIGMENTATIE (MHP) of klik [HIER].
 

Medicijn

Het stamcelpreparaat is een medicijn en wordt door een arts die samenwerkt met THE CLINIC voorgeschreven. De stamcellen die wij gebruiken zijn verkregen uit het bloed van menselijk placenta. Hieruit worden de stamcellen en groeifactoren gewonnen. Dit is een uiterst ingewikkeld en kostbaar procedé. Deze stamcellen zijn steriel en vrij van virussen.


Behandeling

De behandeling om het haar terug te laten groeien, bestaat uit 4 tot 6 korte behandelingen van ongeveer 15 minuten met tussenposen van 2 weken. Hierbij wordt op een gereinigde huid het speciale stamcelpreparaat in de huid gepigmenteerd. Stamcellen kopiëren het weefsel waarin ze terecht komen. Er zijn dus geen speciale stamcellen voor haar of spierweefsel. Het speciale aan stamcellen is het gegeven dat zij alle soorten weefsel kunnen vormen. De hairfolicals bevinden zich op de grens van de opperhuid en de dermis. Ongeveer de zelfde laag van de huid waarin wij normaal pigmenteren. Het is nu van belang dat het stamcelpreparaat in deze laag wordt aangebracht. Aangezien stamcellen het weefsel kopiëren waarin zij terecht komen is het van belang dat de cliënt nog enige haargroei heeft. Als iemand totaal geen haargroei meer heeft en de huid al helemaal glad en verhoornd is, is de kans op succes uiterst gering. Bij deze personen raden wij deze stamceltherapie af. Heeft iemand dunner wordende wenkbrauwen dan is de kans op een succesvol resultaat aannemelijk.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* indicates required
 
 
Een pijnloze manier om vet te verbranden? Probeer nu direct de Venus Swan! "Revolutionair Venus Swan Pagina

Kijk snel in onze webshop voor de fijnste huidverzorgingsproducten op de markt! Naar de Webshop!