Striae

THE CLINIC werkt met een nieuwe fractionaltechniek ontwikkeld door Alec Kurucz van Ecuri waarmee striae nu eindelijk behandeld kan worden.

 

De Fractionaltechniek zorgt er echt voor dat de striae al na één behandeling duidelijk minder zichtbaar is.

Fractional techniek maakt gebruik van het Permanent Make-up apparaat en de speciaal ontwikkelde fractional needles. In plaats van pigment wordt er nu behandeld met hyaluronzuur, specifieke vitamine B of histamine oplossing. De striae wordt dus niet ingekleurd maar vervaagt stapje voor stapje met elke behandeling. Het eigen herstellingsvermogen van het lichaam speelt hierin een belangrijke rol.
 

Wat is Striae?

Striae is een vorm van littekenweefsel en kenmerkt zich vaak door witte of donkerdere lijnen in de huid.  Bijna alle vrouwen worden geplaagd door deze ontsierende strepen. Veel mannen hebben er ook last van. De striae is meestal ontstaan doordat de huid te snel is uitgerekt. Dit kan het gevolg zijn van snelle groei in de pubertijd maar ook zwangerschap en sporten zijn bekende oorzaken. Heel veel mensen hebben er alles voor over om van hun striae af te komen.

Hieronder 2 mannen. Links Striae veroorzaakt door sport en rechts veroorzaakt door te snelle groei.2 Soorten Striae

Er zijn twee vormen van striae: harde en zachte striae. Harde striae vindt u meestal op de benen en armen, op de buik onder de navel en op de billen. Zachte striae bevindt zich meestal rond de navel, in de zij en op de borsten.

Beide soorten dienen verschillend te worden behandeld. Niet alleen de behandelmethode is verschillend, ook de preparaten waarmee wordt gewerkt, worden afgesteld op de aard van de striae. Voor een duidelijke indicatie of behandeling mogelijk is, kunt u informatie inwinnen tijdens een gratis consult. Afhankelijk van de aard van de striae en uw wensen moet u rekenen op 3 tot 5 behandelingen.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* indicates required
 
 
Een pijnloze manier om vet te verbranden? Probeer nu direct de Venus Swan! "Revolutionair Venus Swan Pagina

Kijk snel in onze webshop voor de fijnste huidverzorgingsproducten op de markt! Naar de Webshop!

 

INSERT INTO website_stats VALUES(NULL,'540', '35.153.166.111', 'ec2-35-153-166-111.compute-1.amazonaws.com', '', 'ec2-35-153-166-111.compute-1.amazonaws.com:1', 'Striae', '/Behandelingen/Striae/', '', 'CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)', '1638991626',08,12,2021,3,49,20,27,06,'','','','com','','','','1','2021-12-08 20:27:06')


Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Incorrect integer value: '' for column 'order_id' at row 1' in D:\www\websites.salonware.nl\v5\classes\system\Database.class.php:168 Stack trace: #0 D:\www\websites.salonware.nl\v5\classes\system\Database.class.php(41): queryFout('INSERT INTO web...') #1 D:\www\websites.salonware.nl\v5\classes\front\Stats.class.php(117): Database::query('INSERT INTO web...') #2 D:\www\websites.salonware.nl\v5\classes\front\Pagina.class.php(181): Stats::setStats(Object(Pagina)) #3 D:\www\websites.salonware.nl\v5\classes\front\Pagina.class.php(27): Pagina->procesPagina() #4 D:\www\websites.salonware.nl\v5\classes\front\FrontendRequest.class.php(85): Pagina->Pagina(Object(FrontendRequest)) #5 D:\www\websites.salonware.nl\Request.php(112): FrontendRequest->execute() #6 {main} thrown in D:\www\websites.salonware.nl\v5\classes\system\Database.class.php on line 168