Correctie foute PMU
 

U kent vast wel iemand in uw omgeving waarbij ooit permanente make-up (PMU) gezet is die niet goed gelukt is. Het resulteerde in ongelijke rare boogjes, kommaatjes, streepjes of balkjes en ook nog eens in een verkeerde kleur. PMU is een mooi vak, maar helaas heeft niet iedereen er verstand van. Goedkoop is in de meeste gevallen ook duurkoop. Verwijderen van verkeerd geplaatste PMU kost soms meer dan het te laten zetten. Ik kan u maar een advies geven… Doe eerst goed uw huiswerk. Vergelijk kritisch de websites van diverse salons, kijk wat de ervaring van de specialiste is aan de hand van originele voor en na foto’s. Zo voorkomt u dat u rondloopt met oranje opgekleurde wenkbrauwen in een ongelijke vorm. Bekijk testimonials (aanbevelingen), en vraag om ervaringen van mensen. Om te kijken of een salon i.v.m. hygiëne volgens de regels van de GGD werkt, en het daarbij behorende GGD-keurmerk in het bezit heeft, bezoekt u www.veiligpmu.nl.

Hoe gaan we te werk?

Allereerst kunt u het beste een consult aanvragen, ieder geval moet apart bekeken worden. Wij kunnen de schade verminderen maar helaas is niet alles mogelijk.U moet uw verkeerde pigmentatie zien als een auto die in de  prak gereden is, met schade als gevolg. Wij treden op als een soort van schadeherstelbedrijf, wij kijken wat gedaan kan worden hoe groot die schade is en doen ons best dit te verhelpen. En als uw “auto/wenkbrauw” Total Loss is verklaard, en wij verder niets voor u kunnen betekenen, hebben wij wel de contacten met een aantal specialisten om u verder te helpen en het te laten laseren.

 

We gebruiken 2 methodes om verkeerde PMU te verwijderen. Beiden zijn minder prettig te ondergaan, maar het gebruik van EMLA CREME (via uw huisarts op recept verkrijgbaar) zal de behandelingen zeer zeker verzachten.
 

- ZAP-AWAY methode: Hierin gaan we zachtjes met de naaldmodule en een zoutoplossing het pigment los proberen te bruisen. Hiervoor zijn enkele behandelingen nodig.  Ideaal voor het oplichten van kleuren en oranje wenkbrauwen. Zout in een wondje bijt en dat kan vervelend aanvoelen.

- YAG-LASER methode: Hierin gaan we (overtollig) pigment weg laseren. De Laser geeft hele korte intense pulsen af zodat de pigment moleculen die in de huid vastgehouden worden uit elkaar spatten in kleinere deeltjes. Die kleinere deeltjes kunnen dan na verloop van tijd door het lichaam zelf via de bloedvaten afgevoerd worden. Ook hier zijn enkele behandelingen voor nodig. Afhankelijk van welke inkt of pigment, hoe diep en hoe veel gebruikt is kan dit zelfs meerdere sessies bedragen. Het gevoel wat je zult ervaren is alsof er met een klein elastiekje constant tegen je huid aan wordt getikt.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* indicates required
 
 
Een pijnloze manier om vet te verbranden? Probeer nu direct de Venus Swan! "Revolutionair Venus Swan Pagina

Kijk snel in onze webshop voor de fijnste huidverzorgingsproducten op de markt! Naar de Webshop!

 

INSERT INTO website_stats VALUES(NULL,'540', '35.153.166.111', 'ec2-35-153-166-111.compute-1.amazonaws.com', '', 'ec2-35-153-166-111.compute-1.amazonaws.com:1', 'Correctie foute PMU', '/Behandelingen/Correctie-foute-PMU/', '', 'CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)', '1638989770',08,12,2021,3,49,19,56,10,'','','','com','','','','1','2021-12-08 19:56:10')


Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Incorrect integer value: '' for column 'order_id' at row 1' in D:\www\websites.salonware.nl\v5\classes\system\Database.class.php:168 Stack trace: #0 D:\www\websites.salonware.nl\v5\classes\system\Database.class.php(41): queryFout('INSERT INTO web...') #1 D:\www\websites.salonware.nl\v5\classes\front\Stats.class.php(117): Database::query('INSERT INTO web...') #2 D:\www\websites.salonware.nl\v5\classes\front\Pagina.class.php(181): Stats::setStats(Object(Pagina)) #3 D:\www\websites.salonware.nl\v5\classes\front\Pagina.class.php(27): Pagina->procesPagina() #4 D:\www\websites.salonware.nl\v5\classes\front\FrontendRequest.class.php(85): Pagina->Pagina(Object(FrontendRequest)) #5 D:\www\websites.salonware.nl\Request.php(112): FrontendRequest->execute() #6 {main} thrown in D:\www\websites.salonware.nl\v5\classes\system\Database.class.php on line 168